Oferta Hidrofor

Hidroforul este o instalatie utilizata pentru a ridica presiunea apei reci la un nivel optim, atunci cand reteaua de distributie nu asigura acest lucru.

Oferta Hidrofor si Pompe:

Pompa sumersibila de la  365 lei
Pompa ape murdare de la 245 lei
Hidrofoare de la  480 lei

Cu totii suntem nemultumiti atunci cand constatam faptul ca presiunea apei este foarte scazuta. Acest lucru se intampla destul de des si aproape in orice loc: zone rezidentiale, cladiri publice, scoli, spitale, birouri si nu numai. De asemenea, un hidrofor poate fi utilizat si pentru pomparea apei din fantani, puturi sau rezervoare aflate la adancime.

Un hidrofor rezolva cu succes aceste probleme, fiind o alternativa in ceee ce priveste optimizarea alimentarii cu apa. Datorita aerului comprimat, apa este impinsa din rezervor pana la inaltimea necesara.

hidroforul poate fi format si dintr-un ansamblu compus de urmatoarele componente:

 • vas de hidrofor (vas de expansiune)
 • pompa submersibila
 • manometru
 • presostat

Cum sa alegi un hidrofor potrivit

 • Alegeti un hidrofor pentru ansambluri rezidentiale alimentate de retea sau pentru pomparea apei din fantani, in functie de nevoile personale. De exemplu, persoanele care isi propun sa il foloseasca pentru irigarea gradinilor trebuie ia in calcul si debitul pompei.
 • Alegerea marimii rezervorului hidrofor in functie de numarul de consumatori, frecventa consumului, numarul de  bai. Pornirile hidroforului sunt mai rare atunci cand rezervorul este mai mare. Cand rezervorul este mic, hidroforul va porni la cel mai mic consum de apa. In mod obisnuit, hidroforul porneste atunci cand rezervorul este golit pe jumatate.
 • Hidrofoarele de 9 m au coloana de aspiratie de 9 metri, ceea ce inseamna ca aceasta este distanta de la hidroforpana la luciul apei.
 • Hidrofoarele de 30 m sunt cele de mare adancime, destinate in cazul alimentarii dintr-un put. Adancimea aleasa difera in functie de necesitati. Pentru irigatii este recomandat un hidrofor cu presiune si debit mari.
 • Hidrofoarele de aspiratie 9 metri au pompe autoamorsante. Acestea sunt folosite pentru sisteme mici de alimentare, cand apa este extrasa dintr-o retea de alimentare sau dintr-un rezervor tampon. Mai sunt numite si hidrofoare cu pompa de suprafata, fiind utilizate pentru o locuinta cu alimentare de la retea sau dintr-un put cu nivelul apei de maxim 9 metri.
 • hidroforul cu ejector este potrivit pentru alimentarea dintr-un put cu nivelul apei de maxim 30 metri.
 • Cu cat motorul pompei are putere mai mare, cu atat adancimea de aspiratie este mai mare.
 • Optati pentru un hidrofor performant care detine un sistem integrat, pentru a se opri automat atunci cand este sesizata lipsa de apa.
 • Luati in calcul eficienta energetica. Alegeti un hidrofor cu un consum de energie redus.

sursa:inastockhausen.blogspot.ro

 

Atunci cand ei decizia de cumparare trebuie sa ti cont ca o parte din suma cheltuita in depozitul nostru se va intoarce in buzunarul tau, prin programul „Fratia Meseriasilor”.

Astfel avem Pompa Sumersibila Ieftina, Pompa de ape murdare Ieftina, Hidrofor ieftin.  Nu trebuie decat sa vi in depozitul nostru din Sos Oltenitei 202, Popesti Leordeni, Ilfov. Telefonul nostru este: 0744.675.760

hidrofor pomp apa murdara pompa-submersibila