Oferta PexAl

teava-accesorii-pexal

Tevile PexAl sistemul de conducte multistrat Pexal este un sistem  recomandat atat pentru realizarea de retele interne de distributie a apei calde si reci, cat si pentru circuitele de incalzire si incalzirea prin pardoseala.

Tubul Pexal a fost studiat si creat pentru a permite un montaj usor si o crestere a functionalitatii instalatiilor.

Pexal-ul este o teava, produsa cu o tehnologie speciala, care are avantajul de a imbina caracteristicile plasticului cu cele ale metalului ductil. Materialul plastic folosit pentru stratul intern si pentru stratul extern este polietilena reticulata (Pexal), stratul intermediar metalic fiind realizat din aluminiu.

Fluidul intra in contact in interiorul tubului cu stratul intern de Pexal (acest lucru asigurand avantaje din punct de vedere al igienei si al rezistentei la coroziune si de asemenea, o suprafata lipsita de rugozitati). Stratul de aluminiu este format in jurul stratului intern de Pexal, fiind sudat in lungime. Acest strat metalic ofera avantajul modelarii tubului cu foarte mare usurinta, acesta avand capacitatea de a-si mentine forma data, eliminandu-se astfel si folosirea unor fitinguri intermediare.

Rezistenta la abraziune, depuneri si coroziune – Stratul interior de Pexal-ul nu poate fi atacat de coroziune, din acest motiv suprafata nu se corodeaza si deci nu se desprind particule de rugina, portiuni de calcar sau resturi provenite din coroziuni galvanice. Pexal-ul este extrem de rezistent la abraziune. Aceasta proprietate este foarte importanta in special in coturi, unde se amplifica actiunea abraziva a impuritatilor prezente in apa, mai ales cand viteza acesteia este foarte mare.

Oferta:

-Teava Pexal 5.00 lei/ml

-Conector Dublu 16.00 lei/buc

-Conector Mixt 6.00 lei/buc

-Cot Egal 10.00 lei/buc

-Teu Egal 10.00 lei/buc

-Teu Mixt 10.00 lei/buc

-Teava Compresie Pn10-Pn20.25.32.40 2,50 lei/buc

-Mufa Egala Compresie 4.50 lei/buc

-Mufa Mixta Compresie 3.50 lei/buc

-Cot Egal Compresie 5.50 lei/buc

-Cot Mixt Compresie 5.50 lei/buc

-Trecere Compresie 7.50 lei/buc

-Teu Mixt Compresie 5.50 lei/buc

-Dop Compresie 3.50 lei/buc

-Robinet Phd 8.50 lei/buc

Atunci cand ei decizia de cumparare trebuie sa ti cont ca o parte din suma cheltuita in depozitul nostru se va intoarce in buzunarul tau, prin programul „Fratia Meseriasilor”.

Astfel avem Teava Pexal Ieftina, Mufa pexal Ieftina, Trecere pexal Ieftina, Teu Pexal Ieftin.  Nu trebuie decat sa vi in depozitul nostru din Sos Oltenitei 202, Popesti Leordeni, Ilfov. Telefonul nostru este: 0744.675.760